Quinoa Black Bean Salad
1 cup Quinoa washed & drained.
2 cups water
1/4 cup Olive oil
juice of 2 limes
1 tsp McCormick Cumin :)
1/2 tsp Mccormick red pepper flakes
1 can black beans, rinsed
1 1/2 cups cherry tomatoes, cut into halves
5 green onions finely chopped
1/4 cup freash cilantro, chopped
salt & pepper to taste
Wash and rinse Quinoa. In a sauce pan bring Quinoa and Water to boil- reduce and simer, covered and cook until all water is absorbed, 10 minutes. let cool.
in a small bowl whisk together olive oil, lime juice,cumin, red pepper flakes.
Combine cooled Quinoa, beans, tomatoes & onions in alarge bowl.
Drizzle dressing over salad and toss in cilantro. season to taste with salt and pepper.
Salade de quinoa et haricots noirs
1 tasse de quinoa, rinsé
2 tasses d'eau
1/4 tasse d'huile d'olive
Jus de 2 limes
1 c. thé de cumin
1/2 c. thé de piments forts
1 bte d'haricots noirs
1 1/2 tasse de tomates cerises, coupées en deux
5 échalottes
1/4 tasse de coriandre fraiche
sel et poivre au goût
Mettre le quinoa et l'eau dans un chaudron. Amener à ébullition. Réduire le feu et cuire pendans 10-15 min. jusqu'à ce que l'eau soit évaporée.
Mélanger l'huile, le jus de lime, le cumin et les piments forts.
Combiner tous les ingrédients dans un bol. Ajouter la vinaigrette. Ajouter la coriandre, le sel et le poivre.
2 comments:
THis does sound like a very tasty salad Helene. I suppose if you didn't have quinoa you could use bulgur, lentils or rice?
Quel heureux mélange et comme ce doit être bon! Marie
Post a Comment