2/3 cup butter or margarine
1 cup brown sugar
1 tablespoon vanilla extract
1/2 cup corn syrup
4 cups quick cooking oats
1 cup semisweet chocolate
2/3 cup Kraft peanut butter
Preheat oven to 350F. Lightly grease a 9x13 pan.
In a large bow, cream the margarine and sugar together.
Mix in the vanilla, corn syrup and oats
Pat this dough into the greased pan. Bake for 15-16 min.
Meanwhile, over low heat melt together the chocolat chips and peanut butter.
Allow the cookie base to cool slightly, then spread choco mixture on top.
Cool completely and cut into bars.
2 comments:
Ah ben Madame Peloquin, c'est fou ce qu'on est loin du NB! Moi qui furetait sur le net à la recherche d'une recette et voilà que je tombe sur ton blog. On se reparle! Moi je vais me coucher. ;) Suzanne, ton ancienne voisine de cubicule.
Allo Suzanne, j'ai pensé souvent à toi. J'aimerais avoir ton adresse de courriel. Je suis au BC présentement. On se parle bientôt j'espère :)
Post a Comment